Nieuws

Op deze pagina zullen we u informeren over nieuws, gebeurtenissen, open dagen en evenementen.

 

Een website onderhouden kost veel tijd en energie. We maken naast de website ook gebruik van Facebook. Hier kunnen mensen ons makkelijker volgen. Bezoek de WingTsun Delft Facebook pagina.

 

 

WingTsun Seminar EWTO Overath Duitsland| Gepubliceerd op 17 september 2018

Op 23 september 2018 is er een Teachers Grade training in het Duitse Overath, vlak bij Keulen. Een enthousiaste groep met WingTsun beoefenaars uit Amsterdam, Alphen, Nieuwkoop en Delft zullen deelnemen aan deze training. De training belooft een bijzondere mijlpaal te gaan vormen. Binnenkort tref je hier meer informatie aan over dit speciale evenement!

 

WingTsun Seminar EWTO Wiesenbach | Gepubliceerd op 12 september 2018

In het weekend van 8 & 9 september hebben de instructeurs van WingTsun Nieuwkoop en WingTsun Delft weer deelgenomen aan de leadership training in het Duitse plaatsje Wiesenbach. Ieder jaar is er weer extra aandacht voor de leerling programma’s en worden we weer scherpgezet, zodat de lessen blijven verbeteren.

56f2c16e-1bff-4856-ae12-a4dfe5926f69

 

 

 

 

 

 

 

WingTsun Seminar NWTO Amsterdam | Gepubliceerd op 29 oktober 2017

Iedere maand kunnen onze studenten mee naar de NWTO in Amsterdam voor extra trainingen gegeven door lands-trainer Sifu Frank Schäfer. Ook vandaag was er weer een prachtige en leerzame training te volgen. Op naar de volgende!

Seminar NWTO 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Internationaal WingTsun evenement in Hockenheim | Gepubliceerd op 10 mei 2017

Het komt er weer aan: het internationale WingTsun evenement in Hockenheim. Nederland is weer vertegenwoordigd door een team van 4 instructeurs. In 2018 willen we weer met een grote groep gaan, zodat ook alle leerlingen deel kunnen nemen aan dit leuke evenement.

 

Samenwerking met Voor Welzijn Ypenburg | Gepubliceerd op 10 januari 2017

Ieder jaar zetten wij ons in voor kinderen uit de omgeving. Samen met Voor Welzijn Ypenburg geven wij tijdens de Rots & Water trainingen ook WingTsun les aan een groep enthousiaste kinderen. Heb je belangstelling en wil je weten of jij of jouw kind zich hiervoor aan kunnen melden, neem dan contact op met Voor Welzijn Ypenburg.

 

De allerbeste wensen voor 2017! | Gepubliceerd op 1 januari 2017

Het nieuwe jaar is begonnen. Hebben we nieuwe voornemens voor 2017 gemaakt? Wij wel… We gaan er weer keihard aan werken! Doe je mee? Het nieuwe programma bevat alles voor de conditie, lichaamsbeheersing, uitdaging en natuurlijk gezelligheid en plezier. Stuur even een mailtje dan plannen we een gratis proefles.

 

Nieuwe locatie NWTO | Gepubliceerd op 15 december 2016

Er is een nieuwe locatie voor de Kwoon gevonden waar Sifu Schäfer en Lady-Sifu Schäfer weer met vol enthousiasme de lessen zullen voortzetten. Het nieuwe adres is:

Nederlandse WingTsun Organisatie

HW10
Hendrik Wijnstraat 10
1065 AS   Amsterdam

 

WingTsun op de Jaarmarkt Alphen | Gepubliceerd op 18 september 2016

Wil je kennis maken met WingTsun? Kom dan op woensdag 21 september tijdens de Jaarmarkt naar het “sportplein” bij het Oude Raadhuis in Alphen aan den Rijn. Daar tref je de instructeurs van Alphen aan den Rijn, Delft & Nieuwkoop en kun je kennis maken met onze prachtige sport! We zien je daar.

 

Flyer promoten | Gepubliceerd op 11 september 2016

Vandaag zijn we weer begonnen met het bezorgen van onze flyers. We zoeken natuurlijk altijd enthousiaste mensen om met elkaar te kunnen trainen en plezier te maken. De komende weken zullen we meer flyers gaan verspreiden en we zien jullie dan ook graag tegemoet.

Let op dat het adres inmiddels gewijzigd is!

WT Delft flyers

 

Start & inhoud van het nieuwe seizoen | Gepubliceerd op 21 augustus 2016

In de zomer hebben veel sportscholen ook vakantie. Omdat er altijd wel een groep fanatiekelingen is die graag door blijven trainen, zijn wij bijna heel de vakantie doorgegaan op verschillende locaties in de omgeving van Ypenburg.

 

Avond training

 

Vanaf maandag 22 augustus gaan we weer aan de slag in Wijkcentrum Piet Vink. In het nieuwe seizoen gaan we bij WingTsun Delft o.a. aandacht gaan besteden aan extra conditie training en gezien de ontwikkelingen in Europa vinden we het ook belangrijk om in het nieuwe seizoen aandacht te besteden aan de veiligheid op straat.

 

Ben je er ook bij? Mail ons voor een proefles op info@wingtsundelft.nl.

 

 

 

Zelfverdediging voor vrouwen | Gepubliceerd op 9 mei 2016

Op dit moment zijn we druk bezig met het vormen van een groepstraining specifiek voor vrouwen. Dit worden trainingen van enkele lessen die speciaal ingericht zijn voor vrouwen.  In deze groep zullen dan ook alleen maar vrouwen aanwezig mogen zijn (op de instructeurs na). Het doel is om een doelgroep specifieke training te geven die hen relatief snel weerbaar en zekerder kan maken. Indien je belangstelling hebt voor deze training, stuur ons dan even een mail naar info@wingtsundelft.nl. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op dit gebied.

 

Nieuwsbrief WingTsun Delft | Gepubliceerd op 5 maart 2016

We brengen vanaf nu een nieuwsbrief uit voor mensen die op de hoogte gehouden willen worden over WingTsun Delft, onze lessen, evenementen en de laatste ontwikkelingen. Volg de link en vul je mailadres in zodat wij je op de hoogte kunnen houden. Tot snel dan maar?

WingTsun Delft nieuwsbrief

 

Introductie “WingTsun Rittenkaart” @ WingTsun Delft | Gepubliceerd op 28 februari 2016

Er zijn mensen die door hun werk, het gezinsleven, opleidingen of andere oorzaken niet altijd in staat zijn om structureel iedere week les te volgen. Dat wil niet zeggen dat zij niet voordelig WingTsun kunnen trainen.

Wij introduceren vanaf 1 maart 2016 de WingTsun Delft Rittenkaart. Je betaalt met de rittenkaart per les, dus perfect als je niet in staat bent om structureel wekelijks de lessen bij te wonen.

Belangstelling? Mail ons op info@wingtsundelft.nl.

 

40 jaar EWTO & 30 jaar NWTO @ EWTO Hockenheim | Gepubliceerd op 22 februari 2016

Van 14 tot en met 16 mei organiseert de EWTO (Europese WingTsun Organisatie) weer het jaarlijkse internationale WingTsun seminar in Hockenheim (Duitsland).

Het wordt een bijzonder evenement want dit jaar viert de EWTO haar 40 jarig bestaan! Voor de NWTO (Nederlandse WingTsun Organisatie) is het ook nog eens het 30 jarig jubileum. Dubbel en dwars een speciaal evenement om niet te missen.

 

Her-opening wijkcentrum Piet Vink | Gepubliceerd op 24 januari 2016

Woensdag 3 februari 2016 wordt het stevig verbouwde wijkcentrum Piet Vink heropend. Tussen 15.00 en 18.00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen in het nieuwe centrum. WingTsun Delft is aanwezig om mensen kennis te laten maken met WingTsun Kung fu.

Voor meer informatie bezoek de website van VoorWelzijn: http://www.voorwelzijn.nl/nieuws/-her-opening-wijkcentrum-piet-vink

 

Sportief het nieuwe jaar in! | Gepubliceerd op 4 januari 2016

Januari staat voor veel mensen weer in het teken van de goede voornemens. Één van de belangrijkste voornemens is om te gaan sporten en jezelf te ontwikkelen. Sla dan eens de weg in van WingTsun Kung Fu.

Om deze reden hebben we een motiverende actie bedacht, namelijk een maand lang gratis trainen bij WingTsun Delft wanneer men zich nog deze maand voor een jaar inschrijft bij WingTsun Delft! Belangstelling? Mail ons dan op info@wingtsundelft.nl.

 

WingTsun Nieuwkoop | Gepubliceerd op 1 januari 2016

Vanaf 5 januari 2016 start er een WingTsun school in Nieuwkoop! Sihing Dennis en Sihing Rudi heten je van harte welkom voor een proefles.

Bezoek hun website voor meer informatie en contactgegevens: www.wingtsunnieuwkoop.nl.

 

Actie Meidenbeurs | Gepubliceerd op 11 oktober 2015

Op zondag 11 oktober 2015 staat WingTsun Delft op de Meidenbeurs bij sporthal Piet Vink te Ypenburg Den Haag.

 

Seminar @ NWTO Amsterdam | Gepubliceerd op 6 oktober 2015

Op zondag 25 oktober 2015 organiseert de NWTO in Amsterdam weer een WingTsun werkcollege onder leiding van Sifu Frank Schäfer. WingTsun Delft is ook weer vertegenwoordigd op dit werkcollege. Leerlingen die ingeschreven zijn bij de NWTO kunnen deelnemen aan de training of, indien ze er klaar voor zijn, kunnen zij hun volgende examen doen. Het werkcollege start om 11.00 uur en duurt tot 14.00 uur. Meld je hiervoor aan bij jouw instructeur.

 

Gewijzigde lestijden | Gepubliceerd op 15 september 2015

Op onze nieuwe locatie was er slechts één uur beschikbaar voor de trainingen. Sinds 14 september hebben we gelukkig kunnen regelen dat de lessen kunnen starten om 20.30 uur, zodat we weer anderhalf uur de tijd hebben voor deze prachtige Kung Fu stijl. Twijfel dus niet en kom gewoon eens mee trainen.

 

WingTsun Delft op Meidenbeurs! | Gepubliceerd op 27 Augustus 2015

Op zondag 27 augustus 2015 wordt de 5e editie gehouden van de “Meidenbeurs Ypenburg-Leidschenveen”. Dit jaar zal WingTsun Delft ook aanwezig zijn! Een mooie gelegenheid om onze bruikbare kungfu stijl onder de aandacht te brengen bij deze kwetsbare leeftijdsgroep.

 

Voor meer informatie over de beurs, houdt de Facebook pagina in de gaten: http://www.facebook.com/meidenbeursleyp

 

Nieuwe locatie vanaf 1 september 2015! | Gepubliceerd op 9 augustus 2015

Onze huidige ruimte is te klein aan het worden, zeker met onze groeiplannen in het achterhoofd! We hebben dus een nieuwe ruimte nodig en die hebben we gevonden bij wijkcentrum Piet Vink in Ypenburg Centrum.

 

De voordelen:

-Veel meer ruimte om te trainen,

-Meer attributen tot onze beschikking,

-Makkelijk bereikbaar met de auto en gratis parkeren direct om het pand,

-Tramlijnen 5 & 15 stoppen letterlijk voor de deur,

-Centraal gelegen voor heel Ypenburg.

 

Het nieuwe adres is:

Plesmanlaan 217B

2497 CH   Den Haag (Ypenburg)

 

 

WingTsun Delft 1 jaar!! | Gepubliceerd op 5 augustus 2015

Augustus 2015 staat in het teken van ons 1 jarig bestaan. En eigenlijk zijn we er best een beetje trots op. In augustus 2014 zijn wij begonnen met slechts één enkele leerling, die nog altijd enthousiast lid is. Een jaar verder hebben we een leuk, gezellig en gemotiveerd team waar we wekelijks mee trainen. Hou de website en de Facebook  pagina in de gaten want er volgt deze maand natuurlijk nog veel meer nieuws, waaronder een leuke actie!

WingTsun Delft 1 jaar

 

WingTsun Workshop @ Zorg & Zekerheid | Gepubliceerd op 1 juli 2015

Op 30 juni 2015 hebben we op locatie in Leiden een workshop gegeven bij zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid. Tijdens de workshop hebben we een gezellig team van werknemers kennis laten maken met WingTsun kung fu. Voor sommigen was dit een eerste kennismaking met vechtsport en voor anderen bleek dit een nieuwe wereld die voor hen open ging. Bedankt voor jullie deelname en wellicht tot in de toekomst.

Enthousiaste reacties op de workshop van WingTsun Delft:

Karen – “Vandaag een hele leuke en leerzame workshop gehad van WT Delft bij ons op de werkvloer!”

Ted – “Een hele leuke ervaring. Zeker ook voor jonge mensen een aanrader, die kunnen er veel profijt van hebben.”

 

Sifu Frank Schäfer ontvangt deel 8e Master Grade @ NWTO Amsterdam | Gepubliceerd op 9 juni 2015

Vandaag heeft Sifu Frank Schäfer, hoofd van de Nederlandse WingTsun Organisatie, het eerste deel van de 8e Master Grade ontvangen. Nog één deel te gaan en dan heeft onze Sifu deze begeerlijke en exclusieve graad afgerond.

 

Seminar @ NWTO Amsterdam | Gepubliceerd op 9 juni 2015

Op zondag 28 juni 2015 zal er een WingTsun werkcollege gehouden worden bij de NWTO in Amsterdam onder leiding van Sifu Frank Schäfer. Uiteraard is WingTsun Delft ook weer vertegenwoordigd. Leerlingen die ingeschreven zijn bij de NWTO kunnen deelnemen aan de training of, indien ze er klaar voor zijn, kunnen zij hun volgende examen doen. Het werkcollege start om 11.00 uur en duurt tot 14.00 uur. Meld je hiervoor aan bij jouw instructeur.

 

WingTsun Delft Facebook pagina | Gepubliceerd op 25 april 2015

Vandaag hebben we een algemene WingTsun Delft Facebook pagina online gezet. Deze pagina is bedoeld voor mensen die de ontwikkelingen bij WingTsun Delft makkelijk willen volgen aangezien een website bezoeken extra actie vraagt van belangstellenden.

Bezoek & like de WingTsun Delft Facebook pagina om op de hoogte te blijven en om ons te steunen.

 

Internationaal WingTsun Seminar @ EWTO in Hockenheim | Gepubliceerd op 24 april 2015

In het weekend van 23 t/m 25 mei 2015 wordt er het internationale WingTsun Evenement gehouden in Hockenheim Duitsland. Drie dagen gevuld met diverse onderwerpen op het gebied van WingTsun Kung Fu anno 2015, onderwezen door diverse WingTsun Masters uit Europa. Een kleine groep van pakweg 10 Nederlandse leerlingen zullen onder leiding van Sifu Frank Schäfer (7e Master Grade) en Lady-Sifu Petra Schäfer (6e Master Grade) de NWTO vertegenwoordigen tijdens dit grote evenement.

 

Seminar @ NWTO Amsterdam | Gepubliceerd op 15 april 2015

Op zondag 26 april 2015 zal er een WingTsun werkcollege gehouden worden bij de NWTO in Amsterdam onder leiding van Sifu Frank Schäfer. Uiteraard is WingTsun Delft ook weer vertegenwoordigd. Leerlingen die ingeschreven zijn bij de NWTO kunnen deelnemen aan de training of, indien ze er klaar voor zijn, kunnen zij hun volgende examen doen. Het werkcollege start om 11.00 uur en duurt tot 14.00 uur. Meld je hiervoor aan bij jouw instructeur.

 

Seminar @ NWTO Amsterdam | Gepubliceerd op 3 maart 2015

Op zondag 29 maart 2015 zal er een WingTsun werkcollege gehouden worden bij de NWTO in Amsterdam onder leiding van Sifu Frank Schäfer. Leerlingen die ingeschreven zijn bij de NWTO kunnen deelnemen aan de training of, indien ze er klaar voor zijn, kunnen zij hun volgende examen doen. Het werkcollege start om 11.00 uur en duurt tot 14.00 uur. Meld je hiervoor aan bij jouw instructeur.

 

WingTsun try-out op 10 januari 2015 | Gepubliceerd op 3 januari 2015

Om nieuwe mensen de kans te geven eens kennis met ons te laten maken, zullen wij op 10 januari 2015 een try-out gaan houden. We starten om 10.00 uur en de try-out duurt tot 12.00 uur. Heb je belangstelling mail ons dan of meld je aan op onze Facebook groep WingTsun Delft facebook pagina.

 

Goede voornemens | Gepubliceerd op 2 januari 2015

De actie “goede voornemens” is vanaf november in gang gezet en duurt nog tot 17 januari 2015. Mensen die ons helpen om meer bekendheid te krijgen maken kans op een maand lang gratis les of een cadeaubon naar wens t.w.v. € 25,00. Je vindt meer informatie over deze actie op onze pagina “Goede voornemens” die boven in de menubalk staat of klik op deze link: http://wingtsundelft.nl/goede-voornemens/

 

Lestijden | Gepubliceerd op 15 november 2014

Om tegemoet te kunnen komen aan jongere deelnemers zullen de lessen op maandag eerder gaan starten. Vanaf 1 december 2014 zullen de lessen starten om 20.00 uur (i.p.v. 20.30 uur).

Daarnaast verwachten we in december of januari ook op zaterdagochtend lessen te gaan starten. De zaterdagochtend lessen zullen starten op 10.30 uur.

 

Ontwerp flyer WingTsun Delft klaar | Gepubliceerd op 6 november 2014

De flyer van WingTsun Delft is klaar voor actie! Binnenkort vallen ze in de directe omgeving in de bus om zo de club met nieuwe leden te vergroten en een leuk team samen te stellen. Ben jij er straks ook bij? flyer WingTsun Delft

 

Nieuwe locatie NWTO | Gepubliceerd op 14 september 2014

Er is een nieuwe locatie voor de Kwoon gevonden waar Sifu Schäfer en Lady-Sifu Schäfer weer met vol enthousiasme de lessen zullen voortzetten. Het nieuwe adres is:

Nederlandse WingTsun Organisatie

Reimerswaalstraat 5
1069 AE   Amsterdam

 

Try out evenement | Gepubliceerd op 14 september 2014

Binnenkort zullen we een derde try out organiseren. Een try out is een gratis evenement waar wij de aanwezigen een kijkje in de keuken geven. Wat is WingTsun? Waarom WingTsun Delft? Wat mag ik verwachten? Is het wel geschikt voor mij? Wat kan ik leren? En wellicht wel de belangrijkste vraag: Ga ik plezier hebben?
Allemaal vragen die we beantwoorden op de try out evenementen.